fbpx

MetooMedia.nl wordt gelderblom.works

media | music | audio

metoomedia wordt gelderblom.works

MetooMedia.nl wordt gelderblom.works

Deze week ben ik 20 jaar ‘bij de zaak’. En ik geef mezelf geen gouden horloge maar een bedrijfsnaamverandering. Met MetooMedia (www.metoo.nl) was en is niks mis en de naam is mij altijd goed van dienst geweest. Maar de opmars van ongezellige #metoo affaires is onstuitbaar en is echt iets waar ik verre van wil blijven. Ik heb het nog lang uitgesteld, eigenlijk tegen beter weten in. In my defense; ik was zo’n 17 jaar eerder, maar zij zijn met meer… 

Dus: gelderblom.works is mijn nieuwe handelsnaam, met website gelderblom.works en email marcel@gelderblom.works

Het is alles wat er al was aan online marketing, SEO en SEA, social marketing, marketing automation, media composing, sound design en audiotechniek, maar dan in een nieuw jasje. Naam en email adres veranderen weliswaar, maar telefoonnummer, KvK-inschrijving, bankgegevens en de kwaliteit van de service blijven onveranderd 😉

So don’t forget… gelderblom.works!

Marcel Gelderblom | 0651512166
marcel@gelderblom.works


Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail